Jak se přihlásit?

  • Vybraný termín si předem rezervujte telefonicky nebo emailem ! 

    Na základě této rezervace Vám bude zaslán poštou nebo emailem formulář “Závazná přihláška / Cestovní smlouva”, který pečlivě vyplňte a podepište.
  • Důkladně si prostudujte Všeobecné smluvní podmínky CK AWERTOUR spol. s r.o. Bratislava. Podpisem cestovní smlouvy stvrzujete souhlas s těmito podmínkami.
  • Uhraďte zálohu ve výši 50-ti % ceny vybraného zájezdu, příp. cestovní pojištění (podrobnosti viz níže). V případě, že do dne odjezdu zbývá méně než 40 dní, uhraďte cenu v plné výši.

    Pozorně prosím vyplňte variabilní i specifický symbol, abychom mohli identifikovat Vaši platbu. Jako variabilní symbol (VS) uveďte datum odjezduzájezdu (např. 12041904) a jako specifický symbol (SS) svoje datum narození (např. 12121955).

    Kopii dokladu o zaplacení a podepsanou cestovní smlouvu zašlete na adresu CA AWER TOUR s.r.o., Farní 1, 789 01 Zábřeh. 

    Pokud budete posílat vyplněnou cestovní smlouvu emailem, naskenujte originál této smlouvy i s Vaším podpisem a soubor pošlete na naši emailovou adresu.
  • Jeden výtisk cestovní smlouvy Vám bude potvrzený zaslán zpět.40 dnů před odjezdem na zájezd je třeba doplatit zbytek ceny zájezdu.
  • Přibližně 10 dnů před odjezdem na zájezd obdržíte poštou podrobnější pokyny k zájezdu.
  • Cestovní agentura AWER TOUR s. r. o. Vám v případě Vašeho zájmu může zprostředkovat uzavření cestovního pojištění, které mj. zahrnuje i pojištění pro případ, že nebudete moci nastoupit na objednaný zájezd.

    Budete-li mít závažný důvod, proč nemůžete nastoupit na objednaný zájezd, pojišťovna Vám z uzavřené pojistky uhradí stornopoplatek účtovaný cestovní agenturou (dle přiložených Všeobecných smluvních podmínek). K tomu, aby Vám vznikl nárok na pojistné plnění v případě nenastoupení na zájezd, je však nutné uhradit pojištění dopředu – zároveň s 50-ti % zálohou.
  • Platbu zálohy nebo doplatku můžete provést těmito způsoby:

     –  bankovním převodem na náš účet u KB – číslo účtu 7215890217 / 0100
     –  hotovostním vkladem na výše uvedený účet na pokladně kterékoliv pobočky KB
     –  poštovní poukázkou typu A na výše uvedený účet
     –  v hotovosti v kanceláři naší pobočky (po telefonické domluvě)


Proč si rezervovat zájezd u nás?

  • Dostupné ceny pro každého
  • Rezervace zájezdu online
  • Letecká a autobusová doprava


Máte otázky ?

Neváhejte nám zavolat. Jsme tým odborníků na zájezdy rádi Vám ochotně poradíme.

+420 731 626 506

info@awertour.cz